Despre noi

DIN 1991

Alfapark icon

DESPRE NOI

Alfa Park Residence este un proiect dezvoltat de grupul de firme ElectroAlfa, ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

Pentru mai multe informații despre noi aveți la dispoziție site-ul nostru: www.electroalfa.ro

DESPRE  PROIECT

Alfa Park Residence - este un concept multidimensional care se referă la calitatea vieții unei persoane în raport cu locuința sa, calități definite prin starea de a fi confortabil.

Considerarea sănătății și a bunăstării influențează din ce în ce mai mult procesele de cumpărare și luare a deciziilor clienților, iar calitatea locuinței contribuie la bunăstarea copiilor și a timpului petrecut în familie.

Pentru a vedea toate specificațiile proiectului accesați pagina „De ce Alfa Park”

Gheorghe Ciubotaru

Președintele Grupului de firme Electroalfa

“Suntem o companie care își bazează business-ul pe evoluție și respect. Avem experiența necesară pentru a ne mulțumi clienții, avem energia să investim și să evoluam prin cercetare, avem puterea să fim implicați activ în comunitate. Toate aceste lucruri ne fac să funcționăm ca un ansamblu unitar, capabil să ofere atât soluții integrate în domeniul energetic, cât și sprijin real societății din care facem parte. Am ajuns la acel moment de maturitate, moment în care o companie respectă, în egală măsură, clienții, angajații, societatea”.